sâmbătă, 4 februarie 2017

Funda de cadouri – cel mai folosit accesoriu decorativ

Scopul accesoriilor decorative este sa adauge un plus stilistic unor cadouri sau obiecte speciale pe care  le oferi cuiva. Cel mai folosit accesoriu de acest fel este funda de cadouri. Funda de cadouri a aparut dintr-un motiv foarte usor de inteles: in trecut, orice obiect important care trebuia trimis prin posta era legat cu sfoara intr-un nod ce putea fi desfacut foarte usor de catre destinatar. Astfel, simbolul fundei in decoratiuni de marca a specialitatii are legatura cu importanta de a trimite un colet in siguranta. Cu toate acestea, poti folosi fundele in cele mai creative moduri din care noi ti-am facut cateva recomandari mai jos.

Impodobeste o nunta

Decoratiunile de nunta sunt un domeniu cu totul special: pot fi folosite materiale cum ar fi matasea, bumbacul sau catifeaua iar culorile, marimile si formele sunt detalii in care fiecare mireasa doreste sa aiba un cuvant de spus. Daca ai ales sa iti exprimi sentimentele de bucurie pentru miri oferindu-le o masina, trebuie neaparat sa o decorezi cu funde pentru cadouri RiBOX care sa fie in acelasi stil cu decoratiunile evenimentului.

Sigilii si carduri cu funde

O modalitate foarte usoara prin care poti sa personalizezi un cadou fara sa te complici este sa atasezi carduri cu funde. Astfel, poti sa asterni cateva randuri pline de emotie pentru persoana care va primi darul tau.

Funde autoadezive

Atunci cand iti doresti sa adaugi unicitate cadoului pe care il faci, orienteaza-te catre fundele autoadezice. Sunt disponibile in toate marimile si culorile tocmai pentru a le potrivi darului tau. Nu trebuie decat sa fii prevazator si sa tii cont de faptul ca, desi dureaza foarte putin sa atasezi o funda autoadeziva, trebuie sa ai cadoul pregatit si impachetat inainte.

Funde Venedig

Fundele Venedig reprezinta unele din cele mai delicate si elegante optiuni de accesorizare pe care le ai. Cadoul tau va capata un plus de rafinament pentru ca acest tip de funda de cadouri este realizata dintr-un material textil colorat semitransparent impodobit cu fire aurii.

Chiar daca pare unul din accesoriile folosite de catre toata lumea, fundele transmit un mesaj de apreciere si stima atunci cand impodobesc cadouri. Ce parere ai de sugestiile oferite de catre noi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu