luni, 7 noiembrie 2016

Trenduri si culori: cum trebuie sa arate casa ta acum


Ne apropiem cu pasi repezi de anul 2017, ceea ce inseamna ca este timpul sa discutam despre trendurilor in culori care vor fi definitorii anul viitor in design interior.

Din punct de vedere al fontului de culoare, nuantele sofisticate se pregatesc sa fie in centrul atentiei, conform companiei Behr care tocmai au lansat previziunile lor referitoare la culorile populare de anul viitor. Compania de vopsele a impartit astfel topul in trei palete: confident, compus si confortabil.

CONFIDENT: ALBASTRU SOBRU



Aceasta casa dovedeste ca albastrul nu este neaparat o culoare a tristetii (de unde si expresia "feeling blue"). Avand intentia de a invoca minunatele culori ale oceanului, aceasta nuanta este folosita aici pentru a pune in lumina contopirea perfecta dintre pereti si tavan.

COMPUS: GRI MINERAL


Stii care e cea mai buna metoda pentru a reinventa traditionalul intr-o maniera cat se poate de originala, dar fara sa-si piarda valentele? Vopseste-ti peretii cu aceasta nuanta de gri intunecat. In acest caz, textura peretilor accentueaza solemnitatea nuantei.

CONFORTABIL: ROZ PASTEL


Se pare ca Rose-Quartz nu va disparea nici anul viitor si isi va mentine pozitia fruntasa in ceea ce priveste culorile cele mai populare din lume. Desi are un aer ultra feminin, aceasta culoare reuseste sa sporeasca luminozitatea in camera si sa umple decorul cu puterea ei de hipnoza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu