marți, 8 noiembrie 2016

Coafuri la moda in 2017

Atunci cand vine vorba despre look, fiecare dintre noi isi doreste sa arate cat de bine sa poate cu cat mai putine resurse. Este cat se poate de normal, insa cu parul intervin tot timpul lucruri care ne dau peste cap socotelile: oare am o coafura la moda? oare mi se potriveste cu forma fetei? oare trebuie sa fac schimbari mai des? Rezolvarea: incearca mereu coafuri noi pentru a gasi-o pe cea potrivita.

Iata mai jos o lista cu coafuri care vor fi extrem de populare in anul 2017:


Taietura pe dreapta

Una dintre cele mai mari probleme care apar atunci cand iti usuci parul cu aer este: "Textura parului meu nu arata la fel de bine". Aceasta, prieteni, este o preconceptie. Fiecare textura de par are potential sa arate incredibil de bine in forma naturala. Ai nevoie doar de putina incredere si... de o taietura pe dreapta.



Forme geometrice

Acest stil este pe cale sa devina tot mai popular in randul tinerilor. De ce? Fiindca s-a bucurat de un real succes in toate reviste de Hair Style din lume. Asta incepand din 2016. Pentru anul viitor, sunt de parere ca formele geometrice ale coafurilor se vor muta usor-usor din revise in strada si te vei lovi de ele la tot pasul. Ma rog, nu chiar atat de des, dar cu siguranta vor fi extrem de populare.

Retro Style

Cum moda reapare in intervale ciclice, este de la sine inteles ca stilul retro a hibernat destul si ca e pe cale sa reapara din nou in perioada urmatoare. De altfel, inca din anul acesta am putut observa o tot mai mare popularitate a acestuia in randul vedetelor si nu numai.


Care din aceste stiluri ti se potriveste mai bine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu