joi, 10 noiembrie 2016

Pantofi la moda in sezonul rece

Stim prea bine ca o femeie nu are niciodata destui pantofi, iar de aceea m-am gandit sa fac un articol informativ care sa vina in ajutorul femeilor cochete ce vor sa fie tot timpul in trend. Cum  altfel, daca nu cu modele si tipuri de pantofi care se poarta in acest sezon rece?

Daca a venit iarna nu inseamna ca trebuie sa renunti la a mai arata bine, mai ales ca sunt o multime de evenimente unde va trebui sa fii prezenta si sa arati ca esti in pas cu moda, indiferent de anotimp si mai ales de temperatura.

Pantofii cu varf ascutit

Au revenit in trend acum ceva timp si sunt reinventati pe zi ce trece de catre cei mai faimosi designeri. Foarte eleganti cei cu tocul inalt, dar si casual, cand vorbim de pantofii cu varf ascutit, dar fara toc, acest tip de pantofi se pare ca si-a ocupat podiumul in randul trendurilor si nu mai vrea sa coboare.

Pantofii stiletto

La fel ca cei de mai sus, sunt la moda de ceva timp si nu dau semne de schimbare prea mari. Desigur ca designul lor s-a schimbat, dar au ramas elementele distinctive printre care se numara varful si tocul ascutit.


Pantofii cu toc gros si platforme

Cine nu isi aminteste moda anilor 2000? Pantofii cu platforme cat mai mari erau la moda si evident ca trendurile au revenit in zilele noastre. Femeile adora acest trend pentru ca au stabilitate, le ofera un look urban, dar chic si vor fi cu cativa cm mai inalte.

Pantofi in stil masculin

Preferati de femeile care adopta un stil vestimentar androgin, pantofii in stil masculin sunt inca la moda si vor fi in continuare. Potriviti mai ales doamnelor si domnisoarelor foarte inalte, cu o silueta trasa prin inel, acest model de pantofi va fi in continuare la moda, cel putin pin timpul sezonului rece. Acestia au talpa groasa, sunt facuti din piele sau lac, nu au detalii feminine si seamana foarte mult cu pantofii barbatesti.


Chiar daca am facut o mica lista cu tipuri de pantofi la moda in acest sezon, trebuie sa tii cont de faptul ca la moda este ceea ce iti place tie si lucrurile in care te simti cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu