joi, 10 noiembrie 2016

Ce inseamna culorile in care alegi sa iti amenajezi casa?

Culorile pe care le alegi in locuinta ta au un efect asupra felului in care te simti si a starii generale pe care o ai. De aceea trebuie sa stii de la bun inceput cum vrei sa te simti in fiecare camera: relaxatk, energic, calm. Poti sa schimbi toate aceste lucruri cu ajutorul culorilor cu care iti vei amenaja locuinta. Iata ce semnifica fiecare culoare in parte: 

Rosu

Inseamna energie, pasiune, energie si caldura. Cel mai bine ar fi sa folosesti aceasta culoare in living pentru ca ajuta oamenii sa fie mai comunicativi si stimuleaza apetitul. Cu toate astea, un rosu prea intens poate sa fie neplacut, asa ca gandeste-te sa nu umpli o camera cu obiecte rosii, mobilier rosu si peretii sa aiba aceeasi culoare. 


Roz

 Inseamna iubire, pace si liniste. Il poti folosi in dormitoare, dar si in camerele copiilor, fiind considerata o culoare foarte feminina si potrivita fetelor. Nuantele pale de roz pot fi integrate si in anumite tipuri specifice de design, printre care se numara si stilul scandinav. 

Portocaliu

Sugereaza caldura, incredere, dar si stabilitate. Peretii livingului pot fi vopsiti intr-o nuanta de portocaliu. Un inconvenient ar fi faptul ca aceasta culoare poate face camerele sa para mai mici. De aceea te sfatuim sa te asiguri ca ai o camera foarte luminoasa pe care s ao amenajezi cu aceasta nuanta. 


Verde 

Inseamna energie, calm, echilibru, natura. Amenajeaza-ti interiorul dormitorului cu aceasta culoare pentru a te calma inainte de somn. Totusi, in exces, verdele te poate relaxa prea mult. 


Albastru

Este poate cea mai potrivita culoare cu care sa iti amenajezi dormitorul si in care sa iti vopsesti peretii camerelor. Dezavantajul este aspectul neprimitor si putin rece pe care il da aceasta culoare. 

Tu in ce culoare iti vei amenaja locuinta? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu